TIPS VAN NICOLE

Mooie nagels willen we allemaal wel hebben, maar hoe krijg je dat nou precies voor elkaar?

Iedereen herkent het wel: klodders nagellak en enorm veel geknoei, losse velletjes en enzovoorts. Dit is dan ook de reden dat de meeste vrouwen gewoon naar de nagelstudio gaan om hun nagels te laten doen. Hoe kun je nou precies je nagels mooi verzorgen? Ik geef hier tips & tricks waardoor iedereen denkt dat je naar de nagelstudio bent gegaan!

  • Gebruik iedere dag nagelriem olie, deze zorgt ervoor dat je nagels en nagelriemen in topconditie zijn. Droge, harde nagelriemen en velletjes behoren dan tot het verleden. Een gezonde nagel zorgt voor een betere hechting en langer behoud van de kunstnagels.
  • Gebruik je nagels niet als gereedschap. Probeer onnodige druk op de kunstnagel te vermijden door zoveel mogelijk gebruik te maken van de zijkant van je vingers. Pak nooit iets vast met volle hand, je nagels kunnen hierdoor achteroverslaan en breken. Dit kan zeer pijnlijk zijn. Gebruik daarom altijd een schaar,mes of opener. Je kunt gewoon alles doen wat je met uw natuurlijke nagels ook kunt doen.
  • Gebruik iedere dag een nagelborsteltje om je nagels schoon te maken, ook de onderzijde. Dit is een broedplaats voor bacteriën. Doe dit niet met een scherpe punt ivm ontstekingen aan  het nagelbed.
  • Plak nooit een los gelaten nagel vast/dicht ivm kans op een schimmels. Je kunt altijd bij mij terecht om de nagel te repareren.
  • Draag tijdens het schoonmaken altijd handschoenen. Producten waar een oranje vierkant met zwart kruis staat, is slecht voor de gelnagels en tevens slecht voor de huid.
  • Gebruik altijd aceton vrije nagellak remover.
 

Mocht er toch een probleem zijn? Dan ben ik er voor je, dat is het mooie van “KUNST”.

gel, manicure, brush-2253783.jpg