BEHANDELINGEN

KUNSTNAGELS

Welke vrouw wil nu geen mooie verzorgde nagels hebben….

De één heeft zwakke nagels, de andere brekende, scheurende of splijtende nagels. Dan zijn kunstnagels de oplossing.

Door het aanbrengen van een tip worden de nagels verlengd (Dit kan op iedere gewenste lengte) De gel die daar overheen gaat zorgt voor de versteviging. Dit kun je ook op de natuurlijke nagel laten aanbrengen, zodat deze minder snel scheurt of afbreekt. Na ongeveer drie á vier weken zullen de nagels een nabehandeling (opvullen) nodig hebben. Dit is afhankelijk van de groei van je eigen nagels. 

Uit hygiënisch oogpunt gebruik ik voor iedere klant een eigen vijlenset, die uiteraard alleen door jou gebruikt word.

NAIL ART

De naam zegt het al: Nail Art is kunst op je nagels. Sommige mensen kunnen nagels namelijk op de mooiste manieren versieren. 

Ik kan zowel kunstnagels als natuurlijke nagels prachtig versieren, zodat de nagels echte kunstwerkjes worden.

Ik versier jouw nagels met de mooiste nagel decoraties en laat je verrassen door mijn uitgebreide assortiment.

 

 

SOPOLISH

Sopolish is een erg gewild product. Het is het ideale product voor vrouwen die maar liefst veertien dagen willen genieten van perfecte gelakte nagels.

Sopolish bestaat in zowel in een peel-off als soak-off system. Het is duurzaam, mooi en geeft extra sterkte aan de nagel. Met Sopolish ben je verzekerd van een langdurige glans. Gebroken, gespleten of gescheurde nagels zijn met Sopolish verleden tijd. Het gebruik van de Sopolish basisproducten is van essentieel voor een langdurige en perfecte dekking. De basisproducten bestaan onder andere uit: Sopolish Cleanse, Sopolish Start of Vital Nalskin en Sopolish Shine als topcoat.

Het verwijderen van Sopolish gaat dankzij het soak-off of peel-off systeem zonder beschadigingen van de natuurlijke nagel.

 

20220912_145217_07

MANICURE

Je handen zijn, evenals je gezicht, het meest zichtbare deel van een lichaam en staan iedere dag bloot aan invloeden van buitenaf. De ideale verzorging voor je handen en natuurlijke nagels is een weldadige en effectieve manicure behandeling, om beiden weer in perfecte conditie te brengen. Niet alleen voor dames met kunstnagels, maar ook voor dames en heren met natuurlijke nagels.

Wat is paraffine manicure? De paraffineverzorging is zeer geschikt als snelle en effectieve handverzorgingsbehandeling. Paraffine is een soort was en wordt door verwarming vloeibaar. Tijdens de behandeling worden je handen hier ingedompeld. Een paraffinepakking verzorgt en kalmeert de huid niet alleen, het voedt de huid ook nog eens. Bovendien worden de handen optimaal gehydrateerd en voelen ze heerlijk zacht aan.

pexels-cottonbro-3997377

GELLAK

Gellak is een nagellak bestaande uit een combinatie van verschillende stoffen die je moet uitharden onder een UV- of LED Lamp. Het verschil met gewone nagellak, is dat Gellak door middel van die lampen veel langer blijft zitten. Ook zorgen de lampen er voor dat het veel sneller droogt dan gewone nagellak.

Gellak is geschikt voor zowel natuurlijke nagels en gelsnagels. Het voordeel van de gel nagellak is dat het maar 2 minuten hoeft uit te harden onder de UV Lamp of LED Lamp per laag. Gellak blijft weken lang mooi op je natuurlijke nagels zitten. Bij Gellak worden de nagels niet verlengd.